Stalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Stalen deuren geven uw woning of werkplek in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk een onmiskenbare klasse. Strak, licht, elegant en ruimtelijk. Dat is het resultaat van stalen deuren. Immers schijnt er veel meer licht door deze deuren, waardoor uw kamer meer zonlicht krijgt vanuit de gang, of andersom. Elke ruimte wordt hierdoor groter. Bovendien is dit natuurlijk een chic gezicht; stalen deuren met grote glaspartijen. Dit doorzicht draagt verder bij aan het ruimtelijke gevoel van uw oning of bedrijfspand in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk. Een goede investering dus. En het voordeligst bij Multi Keuken & Bad.

Waarom onze stalen deuren in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk?

Multi Keuken & Bad is van oudsher ook de lokale specialist voor klanten in de hele regio Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk. Hierdoor beschikt onze organisatie over diepgaande kennis van en ervaring met diverse verbouwingen. U weet dan ook zeker dat u bij ons de juiste producten, adviezen en resultaten krijgt. Voor de montage geldt dat deze professioneel volwaardig, maar ook snel en dus voordelig wordt uitgevoerd. Wilt u meer weten over stalen deuren, of een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw specifieke huis of pand in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk? Neemt u dan nu contact met ons op!

Extra voordelige stalen deuren

Wij bieden u een zeer voordelig alternatief voor de bekende stalen deuren. Namelijk exact hetzelfde soort chique deuren, maar dan vervaardigd uit aluminium. Uiteraard zijn deze producten, die wij geregeld leveren in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk, even luxe als alle andere soorten stalen deuren, maar ligt de prijs een stuk lager dankzij het aluminium. Bijkomend voordeel is dat dit materiaal niet corrodeert in de regen of in vochtige omgevingen. Ideaal als u bijvoorbeeld uw tuinhuis, overkapping of buitenwand een extra chique uitstraling wilt meegeven. Zo maakt u dus ook iets bijzonders van uw tuin in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk.

Stalen deuren met zijlichten?

Bekijkt u wel eens foto’s van chique huizen? Dan ziet u vast wel eens fraaie stalen deuren met zijlichten. Dit zijn de vensters naast de deur. De voordelen van zijlichten spreken voor zichzelf: nog meer licht en ruimtelijk effect verrijken het interieur. Daarnaast is het esthetische effect groter: in plaats van een of twee stalen deuren, ontstaat één grote wand. Een prachtige raampartij in een statig venster. Een leuk detail: net zoals bij de meeste stalen deuren kunt u de vlakverdeling zelf kiezen, net zoals de deurhendels en de glassoort. Uw aankoop wordt dus uniek en past perfect bij uw pand in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.