Metalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

U zoekt fraaie metalen deuren omdat uw woning/pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp daarmee ruimer, moderner en lichter wordt. Deze stoere, eigentijdse deuren geven immers uitzicht over veel meer woonoppervlakte, en laten zo uw interieur groter lijken. Daarnaast komt er veel meer licht binnen vanuit de ruimte ernaast. Heeft u een fraaie vloer, dure meubelen of een prettig huis of kantoor, dan zullen metalen deuren dit accentueren. Zeker als ze professioneel gemonteerd zijn door Multi Keuken & Bad, uw experts in de hele regio Den Haag, Ypenburg en Nootdorp!

Specialist in metalen deuren en verbouwingen

Wilt u geholpen worden door een gespecialiseerde partij, dan ligt uw keuze voor Multi Keuken & Bad voor de hand. Niet voor niets leveren wij u producten en diensten van de hoogste kwaliteit: al jaren verzorgen wij alles voor uiteenlopende verbouwingen in keukens en badkamers in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp en omstreken. U kiest met Multi Keuken & Bad dus voor extra kennis en ervaring op het gebied van verbouwingen, en dus ook metalen deuren.

De voordeligste metalen deuren voor de regio Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Wij leveren metalen deuren voor de scherpst mogelijke prijzen. Hiervoor werken wij met de producten van SolidDoors, die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Dit zijn precies de prachtige stalen deuren zoals u die verwacht, maar dan tegen een voordeligere prijs. U bent van harte welkom dit met eigen ogen te zien in onze uitgebreide showroom in Maassluis. Bent u in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp gevestigd? Met de autobereikt u ons gemakkelijk en binnen een zeer korte tijd.

Uw wensen voor metalen deuren

U kunt uw metalen deuren precies naar wens laten afwerken. Zo kunt u voor een bepaald soort glas kiezen, en voor een bepaalde vlakverdeling in uw deuren. Daarnaast heeft u uitgebreide keuze uit verschillende typen deurhendels, zodat uw metalen deuren ook visueel aansluiten op de rest van uw pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp. In het gebruik zijn de metalen deuren altijd solide, maar toch ook soepel en licht. Het SoftClose systeem zorgt daarbij voor een geleidelijke sluiting.

Metalen deuren voor buiten

Ook voor buiten zijn onze metalen deuren zeer geschikt. Hier verrijken zij hun omgeving, net als binnen. Voor veel van onze klanten uit Den Haag, Ypenburg en Nootdorp is dit een ideale aanvulling op hun nieuwe tuinkamer of overkapping. De metalen deuren voor buiten zijn leverbaar in tochtdichte, slagregendichte en geïsoleerde uitvoering. Zoekt u ook metalen deuren voor een buitenproject? Neem dan nu contact met ons op voor vrijblijvend advies!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.