Voordelige stalen deuren in Monster, Poeldijk & Kijkduin

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Wilt u stalen deuren in uw pand in Monster, Poeldijk of Kijkduin laten zetten? Dan zoekt u de moderne en strakke stijl van industrieel design: dunne lijnen, royale raampartijen en een no-nonsense maar elegante uitstraling. Hoe kan het ook anders, gezien stalen deuren als deze veel licht doorlaten en uw huis ruimtelijker doen aanvoelen? Prijzig kunnen deze vaak wel worden, vanwege het staal. Een aantrekkelijk alternatief voor zulke stalen deuren zijn diezelfde deuren, maar dan gemaakt van aluminium! Multi Keuken & Bad levert ze voordelig in onder andere Monster, Poeldijk en Kijkduin. Bekijk nu onze producten of neem contact met ons op!

De overtreffende trap van stalen deuren

Omdat onze stalen deuren gunstiger geprijsd zijn, kunt u uw besparing gebruiken voor andere zaken, zoals het eigen deurkozijn (hoewel onze deuren ook in uw bestaande kozijn kunnen worden geïnstalleerd). Behalve gunstiger geprijsd, zijn onze deuren ook op praktisch gebied voordeliger dan stalen deuren. Zo kunt u deze ook eventueel voor buiten gebruiken. Dankzij het aluminium oxideert het materiaal niet, wat ze uitermate geschikt maar voor installatie in tuinkamers, erfafscheidingen en overkappingen. Hiervoor worden ze vaak besteld door onze klanten in Monster, Poeldijk en Kijkduin!

De zijlichten van stalen deuren

Als u er genoeg ruimte voor heeft, kunt u overwegen om uw deuren, net zoals stalen deuren, uit te rusten met zijlichten. Niet alleen komt er op deze manier nog meer licht en ruimte vrij, er ontstaat ook één grote chique wand van glas en staal. Een prachtig effect! Overweegt u deze optie voor uw pand in Monster, Poeldijk of Kijkduin, ga dan wel eerst na of uw deuropening breed genoeg is. Al vanaf een meter breed is uw deuropening geschikt voor zijlichten. Meer informatie hierover geven wij graag.

Waarom onze stalen deuren in Monster, Poeldijk & Kijkduin?

Waarom u voor onze (stalen) deuren kiest in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Simpel: Multi Keuken & Bad is een grote en vertrouwde partij. Al vele jaren staan wij in de hele regio Monster, Poeldijk en Kijkduin bekend als voordelig en deskundig. Dit merkt u ook aan ons montageteam dat uw deuren komt monteren. Dankzij hun jarenlange ervaring in het adviseren bij en uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden, hebben onze vaklui extra brede ervaring en kennis. Uw resultaat? De hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien worden de werkzaamheden zeer snel uitgevoerd, en blijven hierdoor betaalbaar. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl