Stalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Bent u op zoek naar stalen deuren voor uw pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp? Dat is begrijpelijk, want deze stalen deuren vormen een verrijking voor uw interieur. Zelfs als het gaat om de praktische voordelen. Zo kiezen veel van onze klanten voor stalen deuren omdat deze de inrichting licht en ruim laten aanvoelen. Het is daarmee een slimme investering voor ieder huis en kantoor. Multi Keuken & Bad biedt extra voordelige deuren als alternatief voor stalen deuren. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. Vraag ook direct een vrijblijvende offerte aan!

Voordeliger dan stalen deuren

De deuren die wij in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp leveren bieden veel voordeel. Deze zijn namelijk gemaakt van aluminium, een metaalsoort waarvan de prijs veel lager ligt dan die van staal. Hiermee bespaart u veel geld, dat u kunt investering in mooiere deurhendels, een passende kleur of zijlichten langs deze ‘stalen’ deuren. Op de kwaliteit valt uiteraard niets af te dingen. Sterker nog:een van de grootste voordelen is dat deze producten ook minder wegen danstalen deuren. Bovendien zijn ze geschikt voor buiten! Dus als u een tuinkamer of andere constructie wilt (laten) maken bij u in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp, bestel uw deuren dan bij Multi Keuken en Bad!

Stalen deuren: mooier met zijlichten!

Heeft u wel eens naar dure huizen gekeken, bijvoorbeeld op woningsites? Dan heeft u ongetwijfeld wel eens stalen deuren met zijlichten gezien. Zo een wand vol glas en metaal is immers indrukwekkend. Zijlichten naast de stalen deuren maken het totale oppervlak groter, en ook daardoor lijkt het interieur ruimer en lichter. Hiervoor moet een deuropening breder zijn dan één meter. Is dat bij u in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp het geval, overweeg dan zeker eens (stalen) deuren met zijlichten! Multi Keuken & Bad toont u hier graag de fraaiste voorbeelden van.

Voordelige stalen deuren voor Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Multi Keuken & Bad heeft veel ervaring opgedaan en daardoor een schat aan kennis en ervaring in huis. Als u kiest voor onze (stalen) deuren, merkt u dat meteen. Wij geven u hierover niet alleen professioneel advies, maar leveren ook snel een scherp geprijsde offerte op maat. Daarnaast monteren wij al jaren stalen deuren voor diverse bouwprojecten. Hierdoor hebben wij de perfecte oplossingen in iedere situatie, en leveren wij perfecte en betaalbare resultaten in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.