Stalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Wilt u de industriële, stoere, maar toch ook elegante sfeer van stalen deuren in huis halen, bij u in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen? Dat is logisch, gezien deze deuren een prachtige aanvulling vormen voor iedere ruimte. Door deze deuren ziet uw ruimte er veel lichter en ruimer uit, dankzij het zonlicht, en het uitzicht door het glas. Bovendien is het gebruiksgemak ook modern en elegant te noemen. Het is geen wonder dat wij ze zo vaak leveren aan onze klantenkring in o.a. Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. Zowel particulieren als organisaties begrijpen maar al te goed hoeveel hun ning of pand opknapt met stalen deuren. Multi Keuken & Bad heeft hiervoor de beste en voordeligste oplossingen van de markt.

Uw expert in stalen deuren

Zoek u voor uw stalen deuren ook het deskundige advies van iemand die met u meedenkt en hierdoor het beste product levert? Daar staat Multi Keuken & Bad om bekend in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen! Dankzij onze veelzijdige ervaring en kennis verzorgen wij ook perfecte montages van stalen deuren, en alle andere producten voor een verbouwing. Wij geven gericht advies op maat, en leveren daarbij een voordelige offerte. Wilt u zeker zijn van een goed en betaalbaar resultaat, dan kiest u simpelweg voor Multi Keuken & Bad!

Stalen deuren zijn mooier met zijlichten

Als u wel eens op internet naar mooie huizen kijkt, dan komt u regelmatig huizen tegen met stalen deuren. Staan deze huizen in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen, dan is de kans groot dat dit deuren zijn van Multi Keuken & Bad. Want in deze plaatsen leveren wij regelmatig diverse soorten stalen deuren, niet zelden met zijlichten. Dit zijn de vensters die u naast de stalen deuren ziet, waarmee deze er nog indrukwekkender uitzien. Immers wordt het effect van de stalen deuren nog groter; meer licht, meer ruimte, meer stijl! Heeft u een huis of bedrijfspand met ruimte voor een opening van 1 meter, dan zijn zijlichten ook bij u mogelijk!

Beter dan stalen deuren

Wij bieden u een even fraai als voordelig alternatief voor de gangbare stalen deuren. Die van ons zijn namelijk aluminium, een metaal met een veel lagere prijs. Natuurlijk is de kwaliteit er niet minder om, maar de prijs des te meer! Daarnaast is het veel lagere gewicht uiteraard handig. Bovendien kunt u aluminium deuren ook voor buiten bestellen. Bijvoorbeeld voor plaatsing in uw tuinhuis. Anders dan stalen deuren zullen deze niet corroderen door vocht en regen. Een ideale oplossing voor uw tuin in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl